Tratamente naturiste

Tratament naturist litiaza renala

Tratament naturist litiaza renala

   Studiu de caz: LITIAZA CU COLICA RENALA

   Femeie, 50 ani, grupa sangvina OI, inaltime 175cm, greutate 80kg, operata biliar anterior in urma unei crize biliare.

   In urma unei colici renale, ajunge cu salvarea la spital, unde este diagnosticata cu o piatra de dimensiuni mari, blocata pe ureterul stang, înca 5 la rinichiul stâng si una la rinichiul drept. Se instituie tratamentul specific, care nu are nici macar efectul de a calma durerile. Recomandarea medicala din spital, a fost aceea de a astepta eliminarea pietrei blocate in 2 zile. In cazul neeliminarii pietrei sau in caz de blocaj renal, urma sa se intervina chirurgical.

   În seara internarii, pacienta a început un tratament cu Iarba Chanca Piedra (Stonebreaker) (6 capsule/zi 2-2-2). Acest produs, are calitatea de a dizolva pietrele din zonele renale dar in acelasi timp si pe cele biliare. Mai are un efect de a calma durerile si de a crea o distensie a ureterului, reducand in mod natural durerea.

   Mentionez, ca in acest caz, am putut administra din start doza de 6 capsule/zi, deoarece, pacienta, era operata deja biliar. In caz contrar, exista pericolul de a se porni eventual si pietrele existente in vezica biliara. Deci atentie, in caz de litiaze simultane (renal si biliar), doza se va mari treptat si sub o supraveghere atenta.

   În 2 zile, s-au mai atenuat durerile, pacienta externându-se, cu recomandarea de a reveni la investigatii peste 5-6 zile.

   In aceasta perioada pacienta a urmat doar tratament cu Iarba Chanca Piedra (Stonebreaker) si calmante. A stat în repaus, în pat, starea fiind stabila si suportabila.

   La revenirea în spital, se face o ecografie, care evidentiaza în continuare prezenta celor 7 pietre. Se recomanda o investigatie la computer tomograf cu substanta de contrast, în vederea interventiei chirurgicale.

   Starea doamnei însa era mai buna si în vederea întocmirii actelor necesare, 3-4 ore s-a plimbat pe scari de la parter la etaj (fiind claustrofoba si evitand liftul), timp în care a “vizitat” toaletele de la fiecare etaj. Doamna consuma deja multe lichide si urina suficient, fara a se manifesta cumva un risc de blocaj renal.

   Rezultatul la computer tomograf – surpriza, nici o piatra evidentiata. Nici pe ureter, nici la cei doi rinichi, asa cum reiesea din examinarea ecografica facuta cu numai 4 ore inainte.

   In acest moment, s-a considerat ca examinarea tomografica cu substanta de contrast nu poate fi gresita si s-a suspectat o eroare ecografica, motiv pentru care se repeta din nou ecografia, la acelasi aparat.  Acesta confirma si el, ca in timp de 4 ore, s-au eliminat toate cele 7 “pietre”.

   Întrebata fiind ce a facut, doamna a mentionat folosirea unui tratament naturist. Medicul din spital, a recunoscut, ca este posibil ca aceasta sa fie cauza. Dar nu a intrebat macar, din curiozitate profesionala, cum se numeste tratamentul!

   Doamna utilizeaza in continuare Iarba Chanca Piedra (Stonebreaker), ca tratament preventiv pentru litiazele renale, in doza de 2 capsule/zi.

 

          Dr. Rosca, 0723.418.515