Tratamente naturiste

Tratament naturist infarct miocardic

Tratament naturist infarct miocardic

     Studiu de caz: TAMPONADA CARDIACA, INFARCT MIOCARDIC RECENT EXTINS, ANEVRISM GIGANT VS(30%-75%), TROMBOZA APICALA, INSUFICIENTA CARDIACA NYHA 4, HIPERTENSIUNE ARTERIALA ESENTIALA GRAD II ESH CLASA DE RISC FOARTE INALT, DISLIPIDEMIE, TUMORA PULMONARA STANGA EXULCERATA (25x23), COLECTIE PLEURALA BILATERAL, SINDROM ANEMIC:

    Femeie, în varsta de 66 ani, grupa sangvina AII, inaltime 167cm, greutate 79 kg, fumatoare inraita.

   In data de 19.11.2012, pacienta cu un infarct miocardic facut în septembrie 2012 si o stare extrem de grava, cf analizelor si diagnosticelor prezentate in biletul de externare, solicita un tratament naturist. La momentul respectiv, starea fizica era degradata, necesitand interventia salvarii din 3 în 3 zile, avand tahicardii si dificultati respiratorii severe.

Stare initiala in octombrie 2012 inainte de inceperea tratamentului naturist

  Din cele 10 diagnostice, prezente la externare, in afara de gravitatea fiecaruia am subliniat 2 aspecte care arata degradarea extrema a functiei cardiace (fara posibilitate de recuperare, in mod obisnuit) si anume:

   - un anevrism apical ce ocupa 75% (3/4) din volumul VS

   - fractia de ejectie (Fej) = 10% (functia pompei cardiace) - (normal intre 65%-75%)

   Daca mai luam in considerare tumora pulmonara, insuficienta cardiaca si hipertensiunea, constatam ca starea de sanatate era extrem de degradata. Aceasta, nu ii permitea doamnei sa aiba o viata cat de cat normala.

   Deoarece in perioada initiala era prezenta tumora pulmonara, lichid pleural si investigatii neconcludente in aceasta zona, am inceput un tratament cu specific antitumoral in principal, apoi pentru refacerea intregului sistem cardiac, incepand cu vasele sangvine, pana la miocard.

   Tratamentul recomandat a fost:

- Cyto Flavin 7+ (3 caps / zi) - (un citostatic natural, cu puternic efect antitumoral 

- Fe+Taurin+C  (3 caps / zi) - (un supliment necesar pentru anemia prezenta)

- Flavin 7, 500 ml  (30 ml / zi, in trei prize, inainte de masa cu 30 min.) - (un antitumoral, cu efect puternic pe circulatie si in acelasi timp un antioxidant puternic). Formula de prezentare ca sirop, face ca acest produs sa aiba un efect de absorbtie mare. El se tine cca. 4 min. in gura, apoi se inghite. Absorbtia la nivel sublingual, mareste considerabil efectul acestui produs. Atentie! Acest produs, dupa desigilare, se tine numai la frigider. Administrarea se face numai din paharul de plastic ce se livreaza in ambalajul produsului. Nu se utilizeaza linguri sau alte vase metalice.

- Olimpiq Stem Xcell 75% (o singura stimulare / zi, A+B) - (un stimulator al cresterii productiei proprii de celule stem, la nivelul maduvei, in vederea regenerarii tesuturilor afectate de varsta sau distruse de boala). Olimpiq Stem Xcell 75%, are efectul extrem de regenerare a miocardului, post infarct miocardic sau ca urmare a altor afectiuni, daca se utilizeaza pe o perioada lunga de timp). In rest reface toate organele, ducand la regresia treptata a tuturor afectiunilor din organism. 

   Acest tratament a fost însotit cu dieta specifica grupei AII si specificului tumoral. Adica, legume, salate si fructe cat mai crude, fara carne, lapte, oua, zahar si fructe foarte dulci, fara sare si bineinteles, tutun, cafea si alcool.

   Efectul imediat la tratamentului si al regimului recomandat si urmat cu strictete, a fost acela ca nu a mai fost solicitata salvarea, iar starea a inceput sa se imbunatateasca treptat.

   In 16 ianuarie 2013, in locul produsului Fe+Taurin+C, a fost introdusa Coenzima Q10 caps., pentru reglarea ritmului cardiac.

   In 22 februarie 2013, in paralel cu Olimpiq Stem Xcell 75%, Flavin 7, 500 ml, Cyto Flavin 7+, au fost adaugate urmatoarele:

- Medicannabis sativa ulei (20 ml / zi, in doua prize), (sursa de Omega 3 + 6 + 9, pentru grasimi, colesterol, curatarea vaselor sangvine, oxigenare cerebrala si calmant).

- Relaxetin Forte (2 caps. / zi, in doua prize, dimineata + seara) , pentru stress, somn si un efect linistitor.

   In toata aceasta perioada, starea pacientei s-a imbunatatit permanent si constant. In urma vizitelor repetate la specialistul cardiolog, s-au modificat tratamentele alopate utilizate in paralel, EKG-ul este semnificativ imbunatatit, iar diagnosticul rezervat mentionat de medic prin octombrie 2012, imediat dupa infarctul miocardic suferit, a devenit promitator dupa numai 3 luni de tratament.

   In 12 iunie 2013, am inlocuit siropul Flavin 7 cu produsul Cardio Flavin Super Puls, un produs specific nou pentru afectiuni cardiace. Am renuntat pentru moment la Flavin 7, deoarece problemele tumorale din zona pulmonara s-au rezolvat, iar produsul specializat pentru cardiac, contine toate flavonoidele necesare pentru sistemul cardiovascular .

   Deasemenea, si in acest caz, am recomandat ca tratament de intretinere, Olimpiq Stem Xcell 75% (o stimulare / zi) si Cardio Flavin 7 Super Pulse (2 caps. / zi), iar periodic si alternativ, Medicannabis sativa ulei  si Seminte se canepa, caps.

    In aceasta perioada, doamna face plimbari usoare, se poate ingriji singura, se simte bine si o aud la telefon cu o pofta de viata debordanta. Tensiunea arteriala este in limite, pulsul este stabil, starile de oboseala nu mai sunt derananjante, iar doamna a renuntat definitiv la fumat. In acelasi timp, s-a obisnuit si cu un regim alimentar adaptat grupei sangvine AII (preponderent vegetarian) si un stil de viata sanatos.

   Starea fizica devenit buna si stabila iar medicamentatia alopata a fost redusa treptat pana la eliminare, deoarece tensiunea s-a stabilizat intre 100-120. In aceasta situatie, tratamentul a continuat cu o schema de intretinere, sistematizand si simplificand tratamentul, astfel:

 - Cardio Flavin 7 Super Pulse (2 caps. / zi)

 - Olimpiq Stem Xcell 75% (o singura stimulare / zi, A+B)

 - Flavin 77 Cyto, 500 ml (10 ml/zi)

   In 02.11.2013, la un an de la inceperea tratamentului naturist, s-a repetat ecocardiografia, care este prezentata mai jos.

Ecocardiografie la un an de tratament naturist

   Am subliniat cele 2 aspecte importante, care pot fi comparate cu ecocardiografia facuta cu un an in urma.

   - anevrismul apical ocupa 66% (2/3) fata de 75% (3/4) in 2012

   - fractia de ejectie (Fej) = 30%  fata de 10% in 2012 (functia pompei cardiace)

   -dar cel mai important, starea fizica a pacientei este considerabil imbunatatita, in sensul ca locuieste si se ingrijeste singura. In toata aceasta perioada nu a avut nici o problema de sanatate, nici macar o viroza.

 

   In data de 13.09.2014, conform recomandarilor de a face o investigatie anuala la medicul specialist cardiolog, avem urmatoarele rezultate:

Ecocardiografie la un an si 10 luni de tratament naturist p1

Ecocardiografie la un an si 10 luni de tratament naturist p2

Ecocardiografie la un an si 10 luni de tratament naturist p3

   In afara faptului ca majoritatea organelor sunt in stare buna si imbunatatirea starii de sanatate este evidenta, am subliniat din nou cele 2 aspecte importante, care pot fi comparate cu ecocardiografiile facute anterior:

Evolutia fractiei de ejectie in un an si 10 luni de tratament naturist

   Desi doamna a suferit de niste afectiuni extrem de grave si periculoase, desi anii au trecut si se apropie  vertiginos de 70 de ani, inima ei a suferit o regenerare de 400%. Functia de pompa cardiaca s-a imbunatatit de 4 ori fata de starea initiala. Si acesta stare s-a obtinut fara medicamente alopate, fara chimicale. O alimentatie corespunzatoare, un stil de viata sanatos (desi cam tarziu - nu renuntase la fumat nici dupa infarct), un tratament adecvat, pot regenera un organism. 

   Efectul de regenerare al produsului Olimpiq StemXCell, este miraculos, daca ai rabdare. Miocardul ca si sistemul osos, se regenereaza si se reface in cca 2 ani. Cele peste 50 de plante naturale care compun acest produs, care impreuna stimuleaza natural maduva osoasa sa produca o cantitate mai mare de celule stem, lucreaza sinergic. In acest caz, medicul care dicteaza ce se trateaza, cum se trateaza si care este prioritatea, este doar propriul organism, care stie ce probleme are si de ce are nevoie in vindecare.

   Sa nu uitam Flavin 77 Cyto, care este un sirop din 77 de plante, obtinut prin metoda nanotehnologiei. La producerea unui litru de sirop, se utilizeaza in jur de 170 kg plante. Absorbtia extractului de plante, este extrem de mare, deoarece se face direct prin membrana celulara si incepe inca din zona bucala. Acest produs se tine in gura 4-5 min. apoi se inghite. Imaginativa un bufet suedez, cu peste 130 de plante, din Olimpiq si Flavin. Celula isi alege ce ii este necesar si se regenereaza. Se multiplica sanatoasa si intinerita. Doar asa pot fi explicate aceste rezultate obtinute.

  Sa nu uitam, pentru ca nu este in nici un caz cel din urma, Cardio Flavin 7 Super Puls. Este un produs exceptional, pe care ar trebui sa-l utilizeze toti cei cu probleme cardiovasculare, dar mai ales, persoanele cu grupa sanguina AII, cu varsta peste 40 ani, care au o alimentatie "romaneasca" (sarmale, carnati, mititei, ardei umpluti, tocatura, etc.). Acesti sunt cei mai predispusi la hipertensiune. Acest produs regleaza natural tensiunea arteriala, pulsul si puseele cauzate de stress.

  Mai jos aveti o inregistrare dintr-o convorbire telefonica, in care doamna isi spune parerea despre tratamentul naturist pe care l-a urmat in ultimii doi ani si jumatate. Aveti mai jos un link de accesare a înregistrarii:

Interviu Muresan Domnica

  In final, si eu multumesc doamnei Muresan pentru faptul ca m-a ascultat, ca a auzit ce i-am spus si ca mi-a urmat toate sfaturile si recomandarile facute. O sanatate buna se obtine cu o alimentatie si un stil de viata bun si sanatos.

         Multa sanatate si viata lunga!

 

          Dr. Rosca, 0723.418.515