Tratamente naturiste

Tratament naturist chist cerebral

Tratament naturist chist cerebral

   Studiu de caz: CHIST CEREBRAL sau EPILEPSIE ?

   Barbat, 25 ani, grupa sangvina AII, inaltime 185cm, greutate 70kg, fumator, consumator de alcool.

   Antecedente medicale:

   Deoarece afectiunile si diagnosticele se intind pe o perioada de cca 20 ani, voi fi nevoit sa prezint cronologic evolutia pacientului si tratamentele recomandate.

   Nascut in 1985, avea nici un an cand a explodat centrala de la Cernobal. Probabil din cauza laptelui si a alimentelor contaminate cu care s-a hranit in perioada frageda a copilariei, a fost un copil bolnavicios si cu imunitatea extrem de scazuta. A facut foarte des, infectii tratate cu antibiotice puternice.

   Pe la varsta de 5 ani, a inceput sa aiba niste manifestari necontrolate (sunete, fornaituri in vorbire si respiratie), diagnosticate ca „ticuri” si tratate cu medicamente antiepileptice si calmante puternice. Aceste tratamente nu au avut nici un efect asupra „ticurilor”, care au continuat sa se manifeste. Dar parintii au continuat cu strictete tratamentele recomandate, cativa ani.

   La scoala generala a avut prima criza. In pauza, si-a pierdut constienta si a cazut din picioare. A fost dus la urgenta, unde nefiind vorba de sevraj alcoolic sau stari de hipoglicemie, s-a pus diagnosticul de criza comitiala. I s-au recomandat din nou alte medicamente antiepileptice.

   Urmatoarele crize au avut loc in perioada liceului. Se manifestau anual, sau de 2 ori pe an, cu pierderea temporara a constientei si a tonusului muscular. Evident cadea si se lovea. Isi revenea dupa cateva minute si avea stari de greata  sau varsaturi.

   La varsta de 25 de ani, cand s-a prezentat prima data la cabinetul de biorezonanta, avea diagnosticul de epilepsie si avea lunar crize puternice. In rest, in fiecare dimineata avea tremuraturi, greata, o stare de oboseala permanenta si o calvitie anormala pentru varsta lui. Mentiona ca la fiecare dus, ii cadeau smocuri intregi de par. Incercase mai multe tratamente antiepileptice si parea sa fie o forma de epilepsie rezistenta la tratament. Starea lui fizica si psihica era degradata, iar in plus, avea si un stil de viata total nepotrivit bolii, respectiv, pierdea noptile, consuma alcool si era un fumator inrait.

   La diagnosticarea prin biorezonanta nu s-a evidentiat nici macar o amprenta de epilepsie si nici alte afectiuni majore. Singurul lucru care a iesit in evidenta a fost prezenta unei infectii vechi cu un parazit din clasa cestozelor si o compresie cerebrala cauzata de migrarea parazitului in creier si inchistarea lui.

   Stiind ca aceasta situatie se intalneste extrem de rar, am cerut cateva informatii despre copilaria lui si mai ales din perioada aparitiei bolii. Am constatat ca tatal, gatea frecvent carne de manzat si oaie, la gratar, in sange (foarte putin prajita, mai mult cruda). Toata familia a consumat acea carne, dar cel mai probabil, doar copilul cu imunitatea cea mai scazuta (probail din cauza Cernobal) nu a respins si distrus parazitul. Probabil, un ou a migrat si s-a fixat in creier, unde a inceput sa se dezvolte. Dupa o perioada de timp, parazitul a murit, dar organismul a inceput sa izoleze corpul strain, formand un chist, care s-a marit incet, pe parcursul a 20 de ani. Pe masura ce chistul crestea, compresia cauza simptome similare epilepsiei, din ce in ce mai puternice si mai dese.

   Am recomandat efectuarea unei investigatii de tip CT sau RMN, pentru confirmarea diagnosticului.

   Efectueaza un CT fara substanta de contrast, care este neconcludent si in care i se mentioneaza la prima interpretare ca ii lipseste un lob din creier, cel mai probabil din nastere. O a doua interpretare a fost prezenta unui chist arahnoidian, care nu poate fi operat.

   La un RMN cu substanta de contrast, se confirma prezenta unui chist cerebral de 3 cm. Acesta a confirmat posibilitatea unei origini parazitare. In acel moment am recomandat urmatoarele masuri urgente:

-am oprit toate medicamentele antiepileptice pe care le lua

-initial am aplicat un tratament antiparazitar puternic

-tot initial un tratament de oxigenare celulara (si pentru faptul ca era fumator si nu era dispus sa renunte la fumat)

-un tratament de lunga durata de stimulare a celulelor stem, pentru refacerea tesutului cerebral afectat de chist. Aici am recomandat produsul Olimpiq Stem XCell 75% (2 stimulari / zi)

-un tratament antitumoral in paralel cu Olimpiq Stem XCell 75%, pentru resorbtia chistului cerebral, format din Flavin 7, 500ml (20 ml / zi)

   La o saptamana de la inceperea tratamentului m-a anuntat ca nu mai are tremuraturi dimineata, ca nu ii mai cade parul si ca are energie si o stare de bine ca in copilarie.

   A continuat tratamentul 6 luni, timp in care nu a mai avut nici o criza. La sfarsitul perioadei, a repetat un RMN, care a aconfirmat micsorarea chistului cerebral la 1.5 cm .

  Astazi, nu mai este diagnosticat ca avand epilepsie si este un om sanatos si vindecat complet. Nu a mai avut nici o criza pana azi. Recent s-a casatorit si si-a luat permisul de conducere. Lucreaza in domeniul medical si are un regim de viata ordonat.

   Ii doresc sanatate si sa renunte si la cele cateva tigari pe care inca le mai fumeaza.

          Dr. Rosca, 0723.418.515