Tratamente naturiste

Tratament naturist cancer mamar

Tratament naturist cancer mamar

      Studiu de caz: CANCER MAMAR

   Femeie, in varsta de 46 ani, grupa sangvina OI, inaltime 160 cm, greutate 70 kg, cu diabet in antecedente.

   In toamna anului 2012, depisteaza 2 noduli la san, dintre care unul in zona axilara. Face mamografia la o clinica din strainatate. Pe 15.11.2012, rezultatul mamografiei evidentiaza 2  carcinoame de 3 cm, unul mamar, unul in zona axilara (cu risc de raspandire limfatica), codificate BIRADS V (Breast Imaging Reporting and Data System). Conform acestui scor, opinia radiologului este aceea ca tumorile depistate, sunt in procent mai mare de 95% maligne si necesita o investigatie urgenta (biopsie).

   Se face biopsia in aceeasi clinica, rezultatul fiind comunicat ulterior pe mail, impreuna cu o scrisoare de recomandare medicala.

   Rezultatul este pozitiv, carcinom mamar invaziv ductal G3, cu o rata de proliferare 90%, extrem de invaziv.

 Biopsie cancer mamar

   Dear ******************,

   find attached the - expected - histology – invasive ductal mamma-carcinoma, low grade, partially with solid growth Estrogen - and Progesterone - receptor: negative

   HER 2 neu: negative

   Together with clinical and radiologic impression the general suggestion – probably everywhere in the world–would be to do neoadjuvant chemotherapy: 8 cycles with 3 weeks interval, the first 4 cycles Epirubicin/Cyclophosphamid and afterwards 4 cycles of Docetaxel.

   Thereafter a radical mastectomy and lymphadenectomy of the axilla would be recommended.

   I have investigated the costs, it is probably more expensive to do it in the private hospital (but not much more), you have to calculate approximately € 2.000,-- per cycle for the first 4 cycles and unfortunately approximately € 4.000,-- for the last 4, because the Docetaxel is more expensive.

   If there is anything I can do for you do not hesitate to contact me by e-mail.

   Obviously you also do the chemotherapy in Romania or we can organize it here in Austria . There is no terrible rush, but you should do it relatively soon.

   Please comment!

   All the best

   Univ. Prof. Dr. Husslein Peter

  Pe scurt, se recomanda ca terapie, 8 cicluri de chimio-terapie la un interval de 3 saptamani, dupa care mastectomie radicala si limfadenectomie (presupune excizia sanului impreuna cu pielea, muschiul pectoral subadiacent si ganglionii limfatici axilari).

   Se mentioneaza ca nu este o graba teribila in efectuarea terapiei recomandate, dar acesta trebuie facuta totusi destul de repede, avand in vedere gradul de proliferare extrem de ridicat.

   In panica normala, cauzata de acest diagnostic - cancer mamar, pacienta face programarea pentru sedintele recomandate in 10 ianuarie 2013. Pana atunci insa, incepe din 22.11.2012, un tratament naturist, cu produse ale firmei Vita Crystal, dupa urmatoarea schema:

- Cyto Flavin (3 caps / zi)

- Rodie (3 caps / zi)

- Flavin 7, 500 ml (60 ml / zi, in 3 prize)

- Germeni sambure de in (6 caps / zi)

- Olimpiq Stem XCell 75% (2 stimulari / zi - o stimulare inseamna o caps A si B, luate la 45 min. una de cealalta)

- Ciuperca Shiitake (3 caps / zi)

- Crema Crystal (unguent local cu cristale de galbenele)

   Dupa o perioada de tratament, dorind sa aiba rezultate mai rapide pana incepe sedintele chimice, mareste din proprie initiativa, doza la Olimpiq Stem XCell 75% la 5 stimulari pe zi.

- Olimpiq Stem XCell 75% ( A+B  +  A+B  +  A+B  +  A+B  +  A+B - cate o stimulare din 3 in 3 ore)

   Rezultatul: tumorile s-au micsorat in 45 de zile, de la 30 mm la 8 mm si au iesit prin piele din tesutul mamar, care s-a refacut.

   Pe 10 ianuarie în Austria, medicul a recunoscut, ca un asemenea rezultat ar fi fost obtinut in cel mai bun caz, dupa 4 luni de tratament chimic reusit. Din cauza modificarilor survenite, s-a schimbat schema de chimio-terapie recomandata initial. S-au facut doar 5 sedinte în loc de 8, iar mastectomia radicala este inlocuita cu una de sector, localizata doar la nivelul tumorilor.

   In urma sedintelor de chimio-terapie si a interventiei chirurgicale s-a ales cu imunitatea scazuta, o infectie post operatorie, colorarea pielii pe partea dreapta, agravarea diabetului si dureri osoase.

   Din 20.05.2013, reincepe tratamentul naturist cu produsele Vita Crystal, dupa schema urmatoare:

- Ca Top Forte (2 caps / zi)

- Rodie (3 caps / zi)

- Flavin 7, 500 ml (30 ml / zi, in 3 prize)

- Germeni sambure de in (6 caps / zi)

- Olimpiq Stem XCell SL 75% (3 stimulari / zi - o stimulare inseamna o caps A si B, luate la 45 min. una de cealalta) (este utilizata formula pentru diabet si cancer SL)

- Germene de Brocolli (3 caps / zi)

- Crema Pyramid Calendula (unguent local cu cristale de galbenele)

   Acum doamna a inceput sa-si revina si lucreaza. Si ei ii uram multa sanatate!

 

          Dr. Rosca, 0723.418.515