Tratamente naturiste

Tratament naturist cancer colorectal

Tratament naturist cancer colorectal

      Studiu de caz: "VINDECARE MIRACULOASA" CANCER COLORECTAL

   Cu acordul persoanei bolnave, prezentam evolutia “miraculoasa” a acestui caz, cu numele si datele reale. Persoana in cauza, a dorit acest lucru, pentru a impartasi experienta personala, suferinta si bucuria regresiei bolii, tuturor celor ce sunt loviti de aceasta afectiune: CANCERUL. A vrut sa dea o speranta celor aflati în aceeasi suferinta si sa le transmita ca nu trebuie sa se predea neconditionat în fata bolii, deoarece ea poate fi invinsa.

   Numele: Beck Maria, vârsta: 65 ani, grupa sanguina: B III, inaltime: 155 cm, greutate: 43 kg 

   Date initiale:  Pacienta, având probleme de tranzit, dureri mari, jena la defecatie si sangerari, stari de oboseala si scadere ponderala, efectueaza un tuseu rectal, in data de 04.07.2011
   In urma controlului, afla ca apare prezenta o tumora, de dimensiune mare, aproape de rect, fiind suspecta de cancer colorectal.

   In 06.07.2011, face colonoscopie si biopsie la Spitalul Clinic Colentina, conform analizei urmatoare:

Rezultat colonoscopie

   In panica creata de posibilitatea unui diagnostic precum CANCERUL, doamna Beck s-a documentat despre afectiunea în cauza, afland ca în mod normal, daca se confirma diagnosticul de cancer colorectal, solutia este rezectia colorectala, asa numitul “anus contra naturii”, adica, punga de colectare a materiilor fecale pentru tot restul vietii.

   In 06.07.2011, imediat dupa biopsie, a inceput urmatorul tratament:

- Olimpiq StemXCell 75% -   2 stimulari/zi
- Cytoflavin 7+                   -   3 cps /zi
- Flavin 7                            - 30 ml  /zi
- Germene de Broccoli     -   3 cps /zi

   In aceeasi zi a început un regim vegetarian crudivor format din orice fel de salate crude fara otet (salata verde, rosii, castraveti, varza, etc), orice fel de legume crude (in special, Broccoli) si fructe crude (in special Rodie).

   Permanent sucuri din legume si fructe (nu foarte dulci), de preferinta crude.

   Supe de cruditati ( legumele necesare pentru supa sunt macinate la blender, peste care se adauga apa calda la 40 grade celsius)

    Apa alcalina si ceaiuri din plante, soya si lapte de soya. 

   TOTAL INTERZISE: pâine, zahar si produse cu zahar, miere, oua, lapte si produse lactate, carne (porc, vita, pui, peste, etc.), orez.

   In 10.07.2011 - Efectueaza un test de Biorezonanta în clinica din Bucuresti. În numai 4 zile de tratament, starea se imbunatatise considerabil. Nu mai avea dureri, iar rezultatele scanarii de Biorezonanta au confirmat faptul ca mai avea o sansa la vindecare, fara operatie. S-a efectuat un tratament de echilibrare energetica si s-a continuat tratamentul naturist combinat cu regimul alimentar.

   In 12.07.2011 - Efectueaza un examen RMN la Spitalul Clinic de Urgenta - rezultat - îngrosare parietala de max 3,5 cm. Deci, în 6 zile o remisie spectaculoasa de la 5 cm la 3,5 cm

RMN

    In 14.07.2011 - Efectueaza o ecografie abdominala la Spitalul Floreasca - rezultat - rect cu perete ingrosat pâna la 2,4 cm. Deci, remisia galopanta continua, în 8 zile, reducandu-se tumora la mai mult de jumatate. La acea data, starea pacientei era buna, cu jena usoara in zona colorectala, fara alte simptome, cu pofta de mancare si de viata.

Ecografie

   In 19.07.2011 - Soseste rezultatul biopsiei din 06.07.2011 – rezultat examen histopatologic: adenocarcinom tubular + polip adenomatos neoplazic. Cu aceasta ocazie s-au recomandat sedinte de cobalto-terapie.

Biopsie

   In urma confirmarii diagnosticului de cancer colorectal, se continua tratamentul naturist in schema prezentata mai sus, dublandu-se insa doza la Flavin 7 (care are un efect antitumoral foarte puternic). Am adaugat si Rodie, care distruge celula canceroasa daca este adminstrata pe fondul unei carente de zahar din organism.

   Schema folosita a fost urmatoarea:

- Olimpiq StemXCell 75% -   2 stim/zi
- Cytoflavin 7+                   -   3 cps /zi
- Flavin 7                            - 60 ml  /zi
- Germene de Broccoli     -   3 cps /zi
- Rodie                               -   3 cps /zi

   In 18.08.2011 -  Stare extrem de buna fara alte simptome, tranzit digestiv normal. S-a oprit scaderea ponderala. Pielea care se lasase din cauza scaderii in greutate s-a intins si a devenit catifelata. Parul care era alb complet la prima vizita, s-a inchis la culoare, devenind gri, tare si rezistent. Varicele prezente initial au disparut.

   In 15.04.2012 -   La data respectiva (de ziua ei), d-na Beck traia si muncea, fiind o mare iubitoare de animale. Ea lupta pentru a apara drepturile acestora, asa cum a luptat si pentru propria ei viata.
     Periodic ma suna si ma tine la curent cu starea de sanatate, deseori mentionând ca se simte mai bine ca la 30 de ani. Alteori e speriata ca are dureri osoase, ca poate are metastaze. Atunci mai face o cura cu Olimpiq StemXCell 75% si psihic, instanteneu, în prima zi de administrare, se simte imediat bine.
     Pentru linistea ei si pentru mine, pentru a avea o finalitate a acestui studiu de caz, am rugat-o sa-si faca un set complet de investigatii. A refuzat constant acest lucru, mentionând ca uraste si îi este frica sa mai mearga la medicii care i-au spus ca va muri daca nu se opereaza.
     Acesta este un efect advers al tratamentului cu Olimpiq StemXCell 75%. Oamenii cand se simt atât de bine  refuza sa mai intre prin spitale.

   In 11.03.2013 - Astazi doamna Beck inca traieste, la aproape 2 ani de la diagnosticare, iar inevitabilul s-a produs: A facut un set de analize + markeri tumorali.

 Analize si Markeri

    Doamna Beck continua ocazional un tratament de intretinere cu suplimente alimentare si pastreaza regimul si dieta prescrisa, devenind intre timp o persoana vegetariana. Supararea ei cea mai mare, este aceea ca nu are o pensie mai mare, care sa-i permita mentinerea unui tratament constant si regulat cu suplimentele alimentare, care au facut acest miracol, intr-un moment foarte greu al vietii ei.

Studiu caz cancer colorectal

Maria Beck si Dr Rosca

    Pe 8 iunie 2013, doamna Maria Beck, a fost invitata la o conferinta a firmei Vita Crystal, unde cazul ei a fost prezentat in detaliu de catre dr. Dorian Rosca, medicul care i-a recomandat terapia si regimul alimentar. La conferinta a fost prezent si fondatorul firmei Vita Crystal Institute din Ungaria, dl. Szabo Laszlo - cercetator si inventator al celui mai eficient sistem de separare moleculara din lume, avand ca rezultat cele mai concentrate flavonoide si substante active din plante.

    Aveti mai jos un scurt fragment video, cu doamna Beck:

Conferinta Vita Crystal

    Pentru vointa cu care a respectat regimul prescris, pentru dorinta de viata, ii multumim si ii uram o viata lunga si fericita.

 

          Dr. Rosca, 0723.418.515